neljapäev, 11. juuni 2015

Rõivabrändid

Rõivabrändid

Prantsuse loominguline rivabränd MORGAN pakub glamuurseid ja hea. OUIBONJOUR on rivabränd Saksamaalt keda esindab selle asutaja Fernando.

Uus Eesti rivabränd Denim Dream juab juba homme mügile 20 aastase ajalooga Eesti ettevte Pldma Kaubanduse AS on turule toonud oma isikliku rivabrändi Denim Dream, mida iseloomustab elegantsus, mugavus ja. Rahvusvaheline rivabränd Marc Cain esitles äsja oma värskeimat kollektsiooni. Jaanuaril toimus Butterfly lounge is järjekordne stiilihtu Campari SOIRE, kus näidati mitmesse aastaaega sobivat värsket. Galerii: Eesti rivabränd CUBE rokkis Londoni moenädalal - Elu24.

Galerii: Eesti rivabränd CUBE rokkis Londoni moenädalal - Elu24

Rivabrändi tootearendus ja turundus ning kuidas luua uut rivabrändi. Saksamaa rivabränd OUIBONJOUR - Life Hooligan Hamlet 12 okt.

Mait Malmsten li oma rivabrändi - ä. Rivabränd - Delfi Teemalehed Kik artiklid teemal rivabränd.

Saksamaa rivabränd OUIBONJOUR - Life Hooligan Hamlet

Sündis uus Eesti rivabränd - Äriuudised - 23 okt. Reuse Republic - Slideshow ReUse Republic on uuskasutusbränd, mille looming sünnib koostös rivabrändide ja disainerite vahel.

Tippnäitleja Mait Malmsten ja innovaator Indrek Kaing tid turule uue rivabrändi. Pakume kvaliteet rivad: meestele, naistele kui ka poistele. PROTTEN kvaliteet Eesti rivabränd originaalsel moel Protten Eesti rivabränd on loodud 1997.

Foorum kaubanduskeskus Tallinnas - kik hea koos. Eestis kiiresti populaarsust kogunud rivabränd CUBE on tegutsenud pisut rohkem kui kaks kuud, nüd siis ka rahvusvahelisel moeareenil. Tuntud rivabrändi poes ostu sooritanud klient sai hinnaga petta.

Demokraatliku erakonna poliitik postitas pildi kampsuni sildist ning südistas rivabrändi aegunud stereotüpide plistamises. Eelmisel reedel esitles elustiili- ja rivabränd Creame Riia moenädalal oma prt-porter moekollektsiooni. Galerii: uus Eesti rivabränd Denim Dream esitles oma esimest. Loodame, et uus Eesti rivabränd vetakse positiivselt vastu ja saame jätkata ka järgmisel hooajal juba uute kollektsioonidega, sealhulgas ka.

Kui tavaliselt on rattaklubid kasutanud mne tuntud rivabrändi toodangut, pannes peale oma logo, siis Venemaal registreeritud, kuid läneliku. Rivabränd - teema viimased uudised - Postimees Postimehe viimased uudised teemal - rivabränd. Pildid: Taaramäe meeskond ti turule eksklusiivse rivabrändi. Soome tippspetsialistid Markku Tikkanen ja Helena Metsäluoto andsid.

GALERII Eesti rivabrändi CUBE esitluselt Kroonika 21 jaan. Valikus on Taani rivabrändid Six Ames, SUIT Female, St-Martins, Rootsi.

Eesti kuulsuste seas populaarsust koguvat rivabrändi ümbritseb. Seitsmesed tegid tutvust Eesti kuulsuste seas populaarsust koguva salapärase rivabrändi Iris Janvieriga.

H M teatas täna, et hakkab kliente püdma uue rivabrändiga, mille poed tulevad seitsmesse Euroopa linna. Katjua ti turule eksklusiivse rivabrändi (PILDID ) 4 apr. Viru keskuse Zara riidepoes käinud klient valis välja toote, mille eest kassas maksta, kuid siis selgus, et sel on peal vale hind. Tutvustus - AG Mood Pikka kogemust ja pühendumist toetavad moekad ja kvaliteetsed rivabrändid, mida me kik armastame.

Uus rivabränd Denim Dream Foto: Denim Dream. Kaidi Laev ütles, et isikliku rivabrändi loomine on olnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.