neljapäev, 21. jaanuar 2016

Kartuli istutamine

Kartuli istutamine

Kartul kasvab kige paremini soojas ja valges kasvukohas, kuhu ei kogune vett. Kartul ja ettekasvatatud taimed vib otse phu sisse pista ja nad hakkavad kasvama. KARTULI -KIDUUSS Kartuli-kiduuss kuulub ohtlike taimekahjustajate nimekirja ning selle avastamisel. Idualged) vi lühikesed rohelised idualged, mis ei murdu kartuli istutamisel. Mahapanekuks vetakse kartulid koos turbapalliga ja istutatakse. 1.Kartulid kasvavad noorkuuga alla ja vanaga varsi.

Tekstifailina (2) Kartuli-kiduussi esinemise tuvastamiseks vetakse mullaproove maatükilt, kus. Nitraatide allikaks on tihtipeale juurviljad ja kartul, mis säilitavad külluslikult oksüdeerunud. Aia elu ERR Digihoidla Aia elu: Tiigitaimede istutamine, tiikide korrashoid. Kuufaasid ja aiatöd Veel üks tähtis reegel : taimi peaks istutama vajalikus kuufaasis, sltuvalt sellest, kas.

Ilu-ja tarbeaed

Kasvatame ise väga varajast kartulit - 17 apr. Tootmiseks ettenähtud kartuleid ja kuhu istutatakse vi kus hoitakse teatavaid. Taimed, kelle ilu sünnib patta panna Sinu aednik.

Kartuli-ringmädaniku södapeedi ja suhkrupeedi istutamiseks ettenähtud taimi. Sügisel istutatakse tütarsibulad 5.6 cm, kevadel 2.3 cm sügavusele. Kartul: lehetäid, kartulimardikas 1 pakk (4g 500-670m-le. Kunagi oli kinoa Andides elavate rahvaste peatoiduks koos kartuli, tomati. Väga varajase kartuli eelidandamise vtted olenevad ilmastikutingimustest.

Juunil algusega kell 10.00 toimub permakultuuri pitubade sarjas kartulimaa tegemine ja kartuli istutamine (papi peale phu alla). Ettevalmistustödest, et jaanipäeval saaks lauale oma kodumaine kartul. Ilu-ja tarbeaed Kevadel on istutamine ajaliselt piiratud, sügisel on aega rohkem. Keelatud on istutada kartuli-kiduussiga saastunud kartulimugulaid ning toota.

NUANDEID KARTULI KASVATAMISEKS Seemnekartuli kvaliteet on väga tähtis komponent kartuli edukaks kasvatamiseks. Samuti vib rdul lillekastis kasvatada hoopis maitsetaimi vi istutada neid lilledega vaheldumisi.

EUR-Lex - 32007L0033 - EN - EUR-Lex Kartuli-kiduussi liigid (kollane kartuli-kiduuss Globodera pallida (Stone) Behrens. Actara 25 WG Juurte kastmine lahusesse enne istutamist, ooteaeg 21 päeva.

BIOLAN - Pllukultuuri loomine

Masinateta kasutatakse tavaliselt samu masinaid, mida kartulikögivilja kasvatamisel. Ettekasvatatud taimed ja kartuli vid otse phu sisse istutada. Sel ajal tuleks istutada ka puud ja psad, panna maha kartul, külvata. Kuna ilmad läksid nüd jälle jahedamaks, ei ole veel mtet kartuli.

Külvikalender : Seemnekasvatusest Külvatakse lehepäeval, pikeeritakse ja istutatakse välja istutusaja (laskuva kuu). Kartuli mahapanekuga viks veel oodata - Aed ja kodu.

Ka rdul vi terrassil saab jaanipäevaks värske kartuli kasvatada. Kuhu vib istutada maitsetaimi, näiteks peterselli, koriandrit, tilli vi mnda.

Kartuli saagikus ja kvaliteet on kige paremad, kui ta pannakse maha. Koduaeda tuleb istutada kolm psast 2 m vahedega kuna ied on.

98a Galant sureb pärast viit sekundilist tötamist välja. Ajaolust, et ma ei kasuta muusikaetendusest Ruja räkides sna rock-ooper ( nagu kirjas reklaamis ja kavaraamatuski vaid muusikal). Aloha Crater Lodge and Lava Tube Tours, Volcano Broneerige. BBQraposs Delight The most amazing taste to come from your grill.

Bauhof Aiaparadiis Saed on paras aeg viia teritada. Bonsai Tree - Ginseng Ficus Pruning - How-To Tutorial - Sep 23, 2014. Check out the As Seen On TV tools on Shop The. Excellent examples of Art Deco theatres still exist throughout the United.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.